Slik fornyer du stuen din med postere

Stuen er gjerne det rommet familien tilbringer mest tid i. Her har vi TV-kvelder, spiller brettspill og kanskje også spiser middag sammen. Derfor er det helt naturlig å få lyst til å gjøre noen endringer i ny og ne. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hvordan du kan endre det visuelle uttrykket i stuen ved hjelp av postere.

Kunst endrer rommet på et blunk

Kunst er blikkfang i rommet. Endrer du veggpryden kan hele stuen oppleves annerledes. Billedkunst er gjerne dyrt, særlig hvis man ønsker fornyelse regelmessig. Dessuten er det ikke særlig praktisk med store malerier. Hvor plasserer man kostbare, innrammede kunstverk man vil bytte ut midlertidig? Er du typen som kjenner at det kribler i fingrene etter å slippe kreativiteten løs på interiørfronten? Da er en fin poster, eller plakat om du vil, en mye bedre løsning.

Ikke vær redd for å leke med farger

Har du hatt lyst til å male rommet i en vill farge eller kjøpe en ny sofa i en stilig trendnyanse? Prøv heller å få inn disse fargene i pynten din på veggen. Følger du linken i avsnittet over finner du et stort utvalg postere i spennende farger. Her kan du finne alt fra abstrakte motiver, fotografier av kjente mennesker i svart-hvitt og fargerike dyreportretter. Du kan til og med finne postere med trykk av maleriene til Claude Monet!

Postere er det perfekte interiørelementet når du vil leke med sterke farger eller uttrykk som bryter med stilen din. Velger du en poster i en sterk farge som ikke ellers er presentert i interiøret ditt, kan du enkelt hente denne opp ved å kjøpe noen nye stearinlys. På denne måten skaper du en visuell balanse som er behagelig for øyet. Hvis du vil legge litt mer penger inn i den nye stilen, vil også andre småting som putetrekk og vaser gjøre susen. Å endre rommet på denne måten er naturligvis langt rimeligere og raskere enn å male veggene eller å kjøpe nye møbler.

Bytt ut regelmessig – få en ny stue

Siden plakater er rimelige i pris, kan du endre veggpynten så ofte du vil. Plakater selges gjerne i standardstørrelser, slik at du kan bruke de samme rammene om igjen. De brukte plakatene ruller du forsiktig sammen. Ved å oppbevare dem i papprør sørger du for at de ikke blir krøllete, og er like fine når du vil henge dem opp neste gang. Hva med å bytte ut veggpynten ved hvert årstidskifte? Da har du aldri plakatene lenge nok til å gå lei, men samtidig kort nok fremme til å bli overrasket når du tar dem frem igjen til neste år. Ved å også bruke et passepartout får bildene en mer luksuriøs følelse, og de vil se ut som ekte kunstverk.

plumbers