Møbler og innredning

Enten det er kjøp av nytt hus eller bil, tar vi stilling til farger, materialer, bekledning og så videre. Noen ganger må endringer til før vi flytter inn, mens andre ganger passer det med litt ventetid. Det er viktig å bo seg til litt, eller kjøre inn bilen, slik at nye vaner og inntrykk er på plass. Samtidig gir det bedre grunnlag for endringer og ideer.

Huset og bilen som vant

Allerede er noen enkle innredninger og endringer på plass. Dette endrer huset litt og gjør det mer personlig. Noen nye skap her og der, og vips så er en drøm på plass. Gubben er interessert i et par endringer på ny-bilen. Noen hyller og bokser til kraner og skruer, og finner bilutstyr nødvendig, og innredning her som gjøres klar for oppdatering. Nytt hjem er alltid spennende, men det overgår kanskje ikke gleden av en ny bil, innrettet med det rette utstyret.

Mer enn et hus, et hjem

Noen hus kommer med innebygget innredning, og utover det så venter all spenningen og gleden med plassering av møblene. Kanskje vurderes dere å pusse opp noen noen kjære klenodier? Noen rom og plasser i tankene alt? Spiserom allerede fylt opp med spisebord og stoler. Noen møbler blir prøve og feile, men det er viktig å kose seg i prosessen og ha det gøy. Møbler blir ofte kjærkomne på grunn av minner. Relasjonene mellom møblementet og oldemor, som ga bort godstolen i gave, er gode og kjærkomne for hjertet.

Husets sjel

Møbler er noe som engasjerer. Enten det er fargen, eller materialet, så har alle noen meninger. Det hadde vært kjedelig om alle likte det samme, og tenk bare hvor trist alt hadde sett ut? Møbler til glede og besvær. Møbler for sjel og sinn. Farger og mønster som tar pusten fra deg!

plumbers