Lyst inventar til sommeren

Har du tenkt å innrede huset eller leiligheten, eller har du kanskje tenkt å innrede verandaen eller plattingen med utemøbler og grønne planter? Den lyse årstiden gir oss energi og nye idéer, og samtidig ønsker vi å ha det ekstra hyggelig rundt oss når vi skal tilbringe mer tid hjemme i ferien.

Får å få mest mulig ut av lyset i denne årstiden, må inventar og vegger reflektere dette lyset. Mørke vegger og møbler vil suge til seg lyset, og du vil ikke få mye ut av solstrålene som skinner inn gjennom vinduet. Å velge et lyst tapet er dessuten fint hele året gjennom. Møbler i lyse toner av tre passer utmerket til sommeren, og er en fin kombinasjon til grønne planter. Noen møbler i tre kan også fint brukes som utemøbler, hvis man bare passer på vedlikeholdet. Stoler som ikke veier mye kan fint flyttes inn og ut av huset når været er fint nok til å spise middagen utendørs. Det er viktig at man husker på å ta møblene inn på kvelden, siden fukt ikke er bra for møbler som egentlig er ment til å være inne. Sola kan misfarge tekstiler og treverk, og det er også noe man må tenke på, selv om dette ikke skjer med det første.

Hvis veggene i boligen din virker for mørke, er tapet en god idé. Mange tapet kan også males på, hvis du føler for å endre stilen i boligen din. Panelvegger blir mørkere med årene, og det som var lyst panel kan etter noen år minne om mørke hyttevegger. Det er ikke like lett å endre på dette som det er å male på tapet. Noen paneltyper kan man også male over hvis man ønsker helt hvite vegger.

plumbers