Smart baderomsinnredning

Viktigheten av å skape trivsel på baderommet bør aldri undervurderes, og her spiller møblene en stor rolle. Det er mange tiltak du kan gjøre for å gjøre baderommet mer hjemmekoselig slik at det blir et mer behagelig sted å være. Dersom badet ditt er lite og du kanskje føler det ikke er stor nok plass der, finnes det metoder for å få benyttet plassen din på best mulig måte.

I dag er det mange som snakker om grønn innredning, noe som inkluderer grønne planter og møbler i tre. Enkelte snekrer sine egne møbler, ved hjelp av treverk av høy kvalitet fra leverandører som Byggmax. For andre er det mer aktuelt å kjøpe ferdige møbler laget for baderom. Vegghengte hyller i lyse trefarger gir det rette naturlige preget, og da passer det fint å ha potteplantene oppå dem. Et baderom kan se organisk og eksotisk ut når fargene som møter deg idet du entrer badet gir den rette tonen.

Spar plass

Vegghengte skap er også vanlig. Faktisk er det slik at jo flere møbler på badet som ikke rører bakken, jo lettere blir det å rengjøre. I tillegg sparer du selvfølgelig plass. Servantskap av tre under selve vasken er det også mange som går for. Når du har tremøbler og planter på plass i baderommet, har du kommet et godt stykke på vei. Plantene renser luften, og treverket får badet til å virke mindre dystert enn det kanskje ellers ville gjort.

For mye porselen og fliser kan nemlig ha en noe uheldig effekt. I tillegg er det selvfølgelig enklere å male tremøbler dersom du finner ut at du vil ha en annen farge. En krakk, eller kanskje en aldri så liten benk i tre, er heller ikke feil. Mange undervurderer hvor stor påvirkning baderommet har på hvordan gjester oppfatter deg og hjemmet ditt. Det er fort gjort at folk blir imponert over deg når badet ditt er et trivelig sted å være. Hvis du i tillegg sørger for at det dufter godt der inne, er dette prikken over i-en. Duftlys og luftrenser fungerer som et godt supplement til de rette møblene.

Det grønne skiftet

En av grunnene til at det å ha møbler og innredning i tre er et såpass stort trekkplaster, er på grunn av miljøet og alt snakket om det grønne skiftet. I Norge forvaltes skog på en bærekraftig måte, noe som gjør det miljøvennlig å handle inn møbler laget av trær fra norske skoger. Økt trebruk forekommer i dag både inne og ute, ikke minst fordi det å være miljøvennlig også har blitt trendy. Det trenger ikke være vanskelig å gå foran som et godt eksempel. Med treverk på badet har du kommet meget godt i gang.

plumbers