Hvordan reparasjon gjør ting bedre!

Det finnes noen ting som de aller fleste av oss kan bli flinkere på. Dette gjelder blant annet gjenbruk og det å reparere ting vi allerede har. Når vi ser på tallene for utslipp fra elektronikk i Norge, er de utrolig høye. Dette er noe vi kan endre på. I denne artikkelen skal vi fortelle deg hvordan!

Reparer det du har

Det kan være fristende å gå ut å kjøpe en ny modell hvis du knuser skjermen eller noe på telefonen din slutter å virke. Heldigvis kan du spare veldig mye mer penger på å kjøpe reservedeler til iPhone og dermed reparere den. Dette gjør at du sparer miljøet, samtidig som du sparer lommeboka for penger!

Dette er penger du kan bruke på møbler og andre ting som du ønsker deg til hjemmet ditt. Det å investere i gjenbruksmøbler til hjemmet gjør også at du bidrar til at miljøet blir enda bedre. Hvis du for eksempel finner en gammel kommode du ikke liker fargen på, kan du pusse den ned og male den på nytt. På denne måten bidrar du til at gamle ting får nytt liv.

Sjokkerende tall

Det finnes 10 millioner ubrukte mobiler i norske hjem. Dette synes vi er ekstremt høyt tall. Fire av fem nordmenn sier at de har mobiler i hjemmene sine som de ikke bruker på grunn av at de er ødelagte eller fordi de har kjøpt nye modeller.

Hvis alle disse nordmennene hadde tatt seg tiden til å reparere disse enhetene med reservedeler til iPhone, kunne flere millioner kroner har blitt spart. Det hadde også spart miljøet på en rekke måter.

Vi håper at du ser igjennom dine skuffer og skap for å se om du har elektronikk liggende. Dette kan du enten resirkulere eller reparere med reservedeler for iPhone. Det er jo godt å ha noen sideprosjekter du kan drive med på fritiden også?

Det er faktisk enormt mye penger du kan spare og ikke minst tjene på å selge disse telefonene. Enten du selger dem innad i Norge eller til utlandet, kan du tjene en del kroner. Mange av oss tar faktisk telefoner for gitt og går til innkjøp av nye selv om den telefonen vi allerede har ikke er ødelagt. Dette er et tankesett som vi må slutte med. Reparer det du har og bruk det du har. Det er ikke slik at du alltid trenger det aller nyeste som finnes der ute. Ikke sant?

plumbers