Fremhev møblene dine med tepper

Har du tenkt på at du kan fremheve møblene dine med tepper? Nei? Da har vi noen tips til deg!

Teppetrender i 2021 – Grått er flott!

Trender er noe som forandrer seg hele tiden, og det er alltid flere farger og materialer i trendbildet innen interiør. Akkurat når det gjelder tepper, ser vi at grå tepper er veldig populært for tiden. Her strekker trenden seg fra ensfarget grå i forskjellige nyanser og teksturer, til tøffe tepper med grafiske trykk. I tillegg ser vi mye tepper med mønster, gjerne en kombinasjon av hvitt og grått. Med andre ord finnes det mye å velge mellom akkurat nå, alt fra det tidløse og behagelige for øyet, til røffere stiler som gir stuen en wow-faktor.

Slik fremhever du møblene dine med tepper

Store møbler i rommet som sofaer og lenestoler er naturlige fokuspunkt i en stue. Men uten et teppe vil rommet se nakent ut, som om noe mangler. La teppene dine spille på lag med møblene. “Hvordan gjør jeg det?” tenker du kanskje nå. Det er ganske enkelt, bare se her:

  • 1. Velg et teppe som går ton-i-ton med fargen på sofaen din, noe som gir et mer jevnt visuelt uttrykk. Slik hindrer du at gulvet blir midtpunktet i stuen, fordi det er så uvant å se en naken parkett foran sofaen.
  • 2. Har du en sofa i en farge som stikker seg ut, som for eksempel lys blå? Velg et teppe i samme farge. Slik henter du opp fargen fra sofaen på gulvet. Igjen handler det om å skape visuell balanse.
  • 3. Følg trenden! Hvis du vil slenge deg på trenden med grå tepper, er fordelen at grått passer til nesten alt. Det finnes tross alt et hav av ulike fargenyanser, også innen gråtoner. Det er gøy å prøve noe nytt. Et nytt teppe og noen nye putetrekk kan gi deg en helt ny stue. Tepper trenger heller ikke være dyrt, så her har du muligheten til å få en rask og spennende “makeover” av husets hyggeplass.
plumbers